Fysiotherapie Alkemade

De missie van Fysiotherapie Alkemade is het bieden van zorg op maat waarbij de cliënt centraal staat. Daarbij wordt regelmatig geëvalueerd op verbeteringen. Onze medewerkers hebben een hoog kennis- en vaardigheidsniveau. Wij hebben aandacht voor zowel curatie als preventie en wij hechten grote waarde aan multidisciplinaire samenwerking.

Fysiotherapie Alkemade biedt een breed scala aan behandel- en trainingsmogelijkheden voor alle klachten aan het bewegingsapparaat. Binnen ons centrum zijn, naast de algemene fysiotherapie, diverse specialisaties en andere disciplines aanwezig zoals manuele therapie, sportfysiotherapie, oedeemtherapie, kaakfysiotherapiehaptotherapie en acupunctuur.

Verder zijn wij gespecialiseerd in de behandeling en training van mensen met chronische klachten zoals COPD, reuma, Parkinson, fibromyalgie, hart-en vaatproblemen, diabetes mellitus, osteoporose, artrose en overgewicht en in de begeleiding van oncologie patiënten. Wij zijn aangesloten bij de diverse netwerken.

U wordt behandeld en begeleid in een aangename sfeer en een op uw privacy gerichte praktijk in Roelofarendsveen. Oefenen en trainen doen wij in onze eigen oefenzaal. Wij hebben ook de mogelijkheid dit bij fitnesscentrum Hart4Health te doen.

U bent van harte welkom bij de juiste persoon voor u binnen ons team!

 

Naam:  Fysiotherapie Alkemade
Adres:  Lucas van Leydenlaan 2B
Postcode:  2371 RW
Plaats:  Roelofarendsveen
Telefoonnummer:  071 331 34 50