De Voedietist

Welkom bij De Voedietist
Per jaar gaat er 1000 kilo aan eten en drinken door uw lichaam heen. Als u hierin een gezonde keuze maakt, vergroot u de kans om gezond oud te worden. Maar hoe komt u erachter wat verstandig is?

Vraag iemand wat gezond eten is en u krijgt van 99 van 100 mensen een duidelijk antwoord. Het internet staat vol met voedingsadviezen. Kranten en televisieprogramma’s vertellen u wat u het beste kunt eten, maar deze adviezen berusten vaak op persoonlijke ervaringen, overtuigingen of belangen.

Werkwijze
Soms is het nodig om de voeding aan te passen. Voor veel medische klachten is er op het gebied van voeding veel gezondheidwinst te behalen. De diëtist is de aangewezen persoon om mensen met voedings- en dieetproblemen, of vragen te informeren en te begeleiden.

Bij diëtistenpraktijk de Voedietist kunt u zowel bij ziekte als gezondheid terecht. Een betrokken team van diëtisten staat klaar om u te begeleiden met professionele dieetadvisering op maat.

Tijdens de behandeling worden onder andere uw eet- en drinkgewoonten in kaart gebracht. De focus ligt met name op leefstijl. Geen mens is hetzelfde, dus iedereen krijgt persoonlijke begeleiding. Hierbij wordt rekening gehouden met de knelpunten in het eetpatroon en de leefstijl. Er wordt ruim de tijd genomen om u zo goed mogelijk te ondersteunen bij het veranderen van uw eet- en leefpatroon.

De wachttijden houden we zo kort mogelijk, wanneer u een afspraak maakt, dan kunt u binnen een week bij ons terecht. Daarnaast streven wij er naar dat u begeleid wordt door dezelfde diëtist. Op deze manier is het gemakkelijker om een vertrouwensband op te bouwen, waardoor het effect van de behandeling zo groot mogelijk is.

Wij zijn gevestigd op locaties in diverse regio’s. U bent van harte welkom bij ons. Neem alvast een kijkje op de website. Er zijn speciale pagina's over aandoeningen, problemen en gezonde voeding waarvoor u bij ons terecht kunt.

Website
Naam:  de Voedietist
Adres:  Rembrandt van Rijnsingel 37 - 41
Postcode:  2371 RB
Plaats:  Roelofarendsveen
Telefoonnummer:  088 - 3438478