#handenineenvoorcorona

Handen ineen tegen het coronavirus
Het coronavirus en de verspreiding daarvan is volop in het nieuws. Op 12 en 15 maart 2020 zijn er door het RIVM en de GGD verschillende maatregelen vastgesteld om de verspreiding van het virus te verminderen. Deze maatregelen duren in ieder geval tot 28 april 2020.

Om de kwetsbare mensen in onze samenleving zo goed mogelijk te helpen in deze bijzondere periode zijn wij verschillende initiatieven gestart.

Het informatiepunt
In deze coronacrisis hebben (oudere) kwetsbare mensen het zwaar. Wij, Vrijwilligerswerk Kaag en Braassem, verzamelen alle hulpvragen en het aanbod bij het Informatiepunt. Zo vergroten we de kans dat hulp gevonden wordt. Want dat is hard nodig!

Bij ons Informatiepunt kunt u uw hulpvraag neerleggen. Samen met u kijken wij of we een oplossing kunnen bieden. We gebruiken uw gegevens alleen, met uw toestemming, om u in contact te brengen met een ander. Uiteraard delen we uw gegevens niet met derden.

Kijk verder op de website van de Driemaster via de linkĀ http://www.dedriemaster.nu/handen-in-een-tegen-het-coronavirus/

< terug naar overzicht