Dé Rotary Kennis Quiz - ZORG VOOR ELKAAR

Daag jezelf en je vrienden uit en steun Hospice Amandi
Wat weet jij van zorg en van zorgen voor elkaar? Ga op 7 april  2018 a.s. samen met drie teamgenoten de uitdaging aan en test je algemene zorgkennis tijdens de tweede editie van de Rotary Kennisquiz. Van actuele zorgfeiten tot anatomische kenmerken en van baanbrekende wetenschappelijke ontdekkingen tot legendarische zorghelden. Alle denkbare zorgvragen passeren in zes verrassende vragenrondes de revue: gepresenteerd door ons snel van de tongriem gesneden presentatieduo met hulp van humoristische filmpjes, live sketches, muziekfragmenten en nog veel meer.
Aan het einde van de avond kun je nog meebieden op mooie kavels, zoals een romantische Braassemcruise en een thuisdiner voor acht personen bereid door Hein en Annet de Jong. Dus zelfs de verliezers van de kennisquiz kunnen nog met een prachtige prijs naar huis gaan.

​Het belooft net als vorig jaar een leerzame, ludieke, hilarische en super gezellige avond te worden. Uiteraard worden jullie deze avond goed verzorgd met aandacht, aanmoedigingen én lekkere hapjes. Met jullie deelname aan de Rotary Zorg Quiz zorgen jullie op jullie beurt voor stichting Hospice Amandi. De netto opbrengsten van deze gezellige avond komen geheel ten goede aan de bouw van dit nieuwe hospice in Nieuwe Wetering.

Hoe doe je mee?
Stel een team samen van totaal vier personen. Bedenk een originele teamnaam en schijf je via de Doe Mee knop in.
Het inschrijfgeld bedraagt € 120,- per team, inclusief smakelijke hapjes en exclusief drankjes.
Schrijf je in voor 30 maart 2018!
De drie teams die het beste scoren gaan naar huis met bijzondere en verrassende prijzen. Het team met de leukste mascotte of de leukste teamkleding ontvangt de originaliteitsprijs. Hoe zorgvuldiger, gekker en ludieker, hoe meer kans je hierop maakt.

Waar worden jullie op zaterdag 7 april verwacht?
HAL 60 (Pasteurweg 60, Roelofarendsveen)
Hoe laat worden jullie op zaterdag 7 april verwacht?
Zaal open: 19.30 uur
Aanvang quiz: 20.00 uur.
Meld je aan: http://kennisquiz.weebly.com/doe-mee.html
Of schrijf je in bij Veenerick

< terug naar overzicht